skip to Main Content

Få foretaget et el-tjek

Har I helt styr på de forskellige el-installationer i jeres bolig? Hvis svaret er nej, vil det være en god idé at få foretaget et el-tjek.

Et el-tjek er især ideelt i forbindelse med boligsalg eller hvis I gerne vil sikre jer, at der ikke er nogen ulovlige installationer, som udgør stød- eller brandfare.

Hos El-Partner er vi autoriseret elektrikere, hvorfor vi efter reglerne er godkendte til at udføre el-tjek. Med over 10 års erfaring i bagagen har vi masser af erfaring med el-tjek i alle slags boliger.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os nu og hør mere.

Find elektriker til el-tjek

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
  • 14 års erfaring
  • 24 timers svartid i hverdage
  • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

    Sådan foregår et el-eftersyn

    Når vi udfører et el-eftersyn, gennemgår vi samtlige el-installationer i hjemmet. Dette gør vi for at sikre, at alle installationer er udført på lovlig vis.

    Vi kigger nøje efter, om alle el-installationer lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav. Alle vores observationer bliver noteret i en el-installationsrapport. I modtager dermed et samlet overblik over jeres installationer samt en liste med eventuelle fejl og mangler, som bør udbedres.

    Når rapporten er færdig, er det op til jer, om I vil udbedre de punkter som vi eventuelt har noteret. Ønsker I hjælp til dette, står vi naturligvis til rådighed.

    El-tjek ved salg af andel

    Står I og skal sælge jeres andelsbolig, så kan et el-tjek være yderst relevant. Hos mange andelsforeninger er det nemlig et krav til andelshaverne, at el-tjek bliver lavet, inden andelen overdrages til en ny ejer.

    Oftest er det nemlig andelshaverens eget ansvar, at alle el-installationer virker og er lovlige. Hvis en ny andelshaver finder en fejl i el-systemet kort efter indflytning, kan andelsforeningen i nogen tilfælde ende med at skulle udbedre skaden for egen regning.

    Husk dog, at en el-installationsrapport kun er gældende i et år. Det betyder, at hvis din andel er til salg i over et år, skal der foretages et nyt el-tjek.

    El-tjek ved køb af bolig

    Når du skal ud og købe bolig, så sørg for at der er styr på el-installationsrapporten, inden du underskriver købsaftalen. El-installationsrapporten giver dig indsigt i, om alle el-installationer er skruet ordentligt sammen.

    Hvis de ikke er det, kan du ofte forlange, at sælger udbedrer disse. På den måde undgår du nogen ubehagelige overraskelser i form af ekstra omkostninger til el. Samtidig sikrer du også, at el-installationerne ikke udgør fare for stød eller brand i boligen.

    Følgende punkter gennemgås ved el-eftersyn

    Herunder har du et overblik over, hvilke områder du typisk kan forvente, at vi gennemgår ved et el-eftersyn:

    El-tavler: Vi sikrer os, at el-tavler er installeret korrekt og at alt virker som det skal.

    Gennemgang af el-installationer: Vi går alle el-installationer nøje igennem for at sikre os, at der ikke er nogle ulovlige el-installationer som kan skabe problemer.

    Stikkontakter: Vi tjekker op på, om alle stik og kontakter er monteret og installeret korrekt.

    HPFI-relæ: Vi gennemgår hvorvidt HPFI-relæ overholder alle de gældende regler fra Sikkerhedsstyrelsen.

    Kontakt os

    Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

      Lys-installationer i hjemmet

      Hvis automatisk lysstyring, WIFI, Bluetooth, IHC. Smart Home, Hub osv. er sort snak, så tal med El-Partner. Vi er eksperter i smarte hjem og intelligent lysstyring. Ud fra dine behov sammensætter vi en løsning, der giver giver lys på de måder og tidspunkter, du gerne vil have det. Til formålet benytter vi det anerkendte system IHC (Intelligent House Concept).

      Løsningen giver dig fleksibilitet i forhold til dine el-installationer i hjemmet, da man har mulighed for at programmere sig til ændringer såsom hvilken afbryder der er koblet til hvilket lampeudtag. Således undgår du at trække nye ledninger, når du ændrer i hjemmets belysning. Ydermere kan et IHC system også bruges til at øge sikkerheden i hjemmet og bidrage til energioptimering.

      Hos El-Partner har vi desuden masser af erfaring med at trække skjulte ledninger til lamper og stik. Hvert år rådgiver og hjælper vi mange hundrede kunder i Danmark med netop stik og lamper. Vi er derfor overbeviste om at vores løsninger er blandt markedets bedste.

      Mød din elektriker hos El-Partner

      Få uforpligtende tilbud her!

      Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

      • 14 års erfaring
      • 24 timers svartid i hverdage
      • Uforpligtende tilbud
      Back To Top