skip to Main Content

Energioptimering af hjemmet

Vi bruger mere strøm end nogensinde før – og vores energiforbrug kommer ikke til at falde lige foreløbig. Derfor er en energioptimering værd at overveje – det er godt for miljøet, for pengepungen samt super brugervenligt.

Tilbud til privatTilbud til erhverv

Skift til LED-pærer

LED-pærerne har efterhånden været på markedet i mange år, på trods af det, er der stadig mange som vælger dem fra, til fordel for de klassiske halogen-pærer. Det skyldes typisk at mange finder LED-belysning for kold og klinisk, mens halogen-pærer giver et varmt og behageligt lys. Sådan hænger det dog ikke sammen mere. Der findes i dag så mange forskellige typer LED-pærer, at der er belysning som passer til enhver. Det er blot et spørgsmål om at finde LED-pærer, som lyser med det rette antal Kelvin.

Vi anbefaler at gå efter LED-belysning som ligger i spændet 2.600-3.400 Kelvin. De klassiske glødepærer lyser med 2.700 Kelvin.

Så stor er besparelsen på LED-pærer

Årsagen til at det kan betale sig at skifte alle pærer i husstanden til LED er, at det kan føre til en stor besparelse. LED-pærer bruger typisk 4-5 mindre strøm end glødepærer. Samtidig holder LED-pærer også markant længere. Derfor er LED et vigtigt led ifm. at energioptimere hjemmet.

Har du behov for rådgivning omkring LED-pærer – eller energioptimering generelt? Så er du velkommen til at give os et kald på 20 45 22 17 eller udfylde vores formular i toppen.

Skift-fra-gloedepaere-til-led-og-spar-penge

Installation af lysdæmpere

I mange år har det været normen, at lyset enten er tændt eller slukket. Gennem de seneste år er lysdæmpere blevet en inkarneret del rundt om i de danske hjem. Dette er især fornuftigt, hvis du har et hjem, hvor der er massere af naturligt lys, hvor det ikke er nødvendigt, at lamperne altid kører på fuld kraft.

I og med at du har mulighed for at regulerer lysstyrken efter behov, er der penge at spare på elregningen. Ydermere får I mulighed for at skabe en hyggeligere belysning, som passer til de forskellige rum.

Hvis du bor i en gammel lejlighed eller et gammelt hus, kan lysdæmpere især være relevant, da det efterhånden er blevet fast inventar i nybyggeri. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med lysdæmpere, så er du velkommen til at kontakte os på 20 45 22 17, alternativt kan du udfylde vores formular, så vender vi tilbage snarest.

Installation af bevægelsessensorer

Der går meget strøm til spilde, når vi glemmer at slukke lyset. Hvis du er kommet sent ud af døren, har du måske glemt at slukke lyset i køkkenet, eller når du er på toilettet om natten, husker du måske ikke at få slukket lyset igen. Der er utallige scenarier, hvor strøm går til spilde. Dette kan I med fordel undgå, ved at installere bevægelsessensorer.

Bevægelsessensorer kommer især til sin ret, hvor lyset typisk ikke er tændt så længe af gangen. Det kan eksempelvis være på toilettet eller børneværelset. Med bevægelsessensorer slipper du for bekymringen om, hvorvidt du har husket at slukke lyset eller ej. Samtidig undgår du unødvendigt høje elregninger.

Lysstyring i hjemmet

“Smart Homes” er blevet vældigt populært i nyere tid. Med et Smart Home har du mulighed for at fjernstyre al din elektronik fra din telefon. Det betyder, at hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har efterladt hjemmet med lyset tændt, kan du slukke det direkte fra en app. Du kan ligeledes indstille lys, fjernsyn eller radio til at tænde på bestemte tidspunkter, når du ikke er hjemme. Dette er særdeles praktisk, hvis du skal rejse og gerne vil have det til at ligne, at der af og til er nogen hjemme.

Skal vi tage en snak?

Flere og flere boliger bliver forvandlet til Smart Homes – og det kan vi godt forstå. Det er nemlig ekstremt intuitivt og kan på mange punkter gøre hverdagen lettere. Kunne du tænke dig at høre mere dine muligheder for et Smart Home? Så giv os et kald på 20 45 22 17 eller send os en mail på kontakt@el-partner.dk.

Back To Top