skip to Main Content

Elektriker til renovering

Er det tid til forbedringer af elektriciteten i din private bolig eller erhvervsbygning? Hos El-Partner er vi yderst erfarne med at trække den nødvendige elektricitet, når ejendommen skal renoveres. Tjek gerne vores referenceliste, som viser noget af det arbejde, vi har lavet for andre.

Vi holder til i Brønshøj. Derfor kan vi stille med et stærkt team til din renovering, uanset hvor i København eller Storkøbenhavn du holder til. Vi hjælper både med større og mindre opgaver. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, og hør mere.

Find elektriker til renovering
 • 10 års erfaring
 • Medlem af Byg Garanti
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Øg el-sikkerheden i din virksomhed, når du renoverer

  Forældede elinstallationer ses ofte som årsagen til brand eller skader med stød. Som erhvervsdrivende er du forpligtet til at sørge for ordentlige arbejdsforhold for dine ansatte. Mindsk derfor altid risikoen for arbejdsskader mest muligt. Ved at skifte gamle elinstallationer ud med nye, der passer til nutidens krav, forbedrer du forholdene på din arbejdsplads.

  Driver du virksomhed i en ældre ejendom, vil vi altid opfordre til, at du får udarbejdet et eltjek inden du påbegynder renovationen af din erhvervsejendom. Således kan vi sammen danne et overblik over, hvor meget der skal eller bør laves. Bemærk, at vi også tilbyder faste serviceaftaler til erhverv.

  Gør hjemmet sikkert med renovering af elinstallationer

  Hvornår har du sidst gennemgået dine elinstallationer for fejl og mangler? I ældre huse ser vi ofte at mange installationer ikke lever op til gældende lovkrav. Bliver disse ikke udbedret, udgør det en sikkerhedsrisiko for stød- og brandfare.

  Afhængig af hvornår dit hus og installationerne er fra, kan moderne apparater yde stor belastning på dit el-netværk. Når vi gennemgår det elektriske arbejde i dit hjem, sørger vi naturligvis for at udbedre ledninger og stikkontakter efter gældende lovgivning. En renovering af dine elektriske installationer, er både gavnligt for sikkerheden og dit energiforbrug, når strømmen udnyttes mere optimalt.

  Hvornår bør du få el renoveret?

  Generelt giver det øget sikkerhed at have styr på diverse elektriske installationer. Her har vi lavet et lille overblik for, hvor det er særligt vigtigt at gennemgå og renovere dit el:

  • I ejendomme bygget før 1935, som ikke har fået moderniseret el
  • I ejendomme hvor kablerne er fra før 1950. Her er der som regel brugt stofledninger, hvilket vi anbefaler, at I får udskiftet grundet brandfare
  • I ejendomme, hvor der ikke er jordet el-system

  Generelt bør elinstallationer gennemgås og renoveres for at;

  • udbedre gamle eller ulovlige installationer
  • matche dit behov for strøm — eksempelvis ved at installere flere lampeudtag eller stikkontakter
  • udskifte en ældre eltavle til en moderne og mere sikker tavle. De gamle gruppetavler har svært ved at håndtere den mængde strøm, der bruges i dag.

  Brandfare ved forældet elinstallationer

  Indtil midten af 1960’erne brugte man stofledninger til kappen på de kabler, der trækkes til elinstallationer i erhvervsejendomme og i private hjem. I dag er man blevet klogere og benytter plastik til kappen.

  Stofledninger kan potentielt være farlige, da det ikke kan undgås, at disse med tiden bliver ødelagt. Sådanne skader kan resultere i kortslutninger, strømafbrydelser eller endda brand. I dag benytter men en beskyttelsesleder, som gør, at de elinstallationer vi trækker, vil slå fra ved fejlregistrering.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Tilbud til privatTilbud til erhverv

   Renovering af dine elinstallationer optimerer ejendommens værdi

   Som erhvervsdrivende kan vi tilbyde dig en fast ejendomsservice eller døgnservice, så dine installationer løbene bliver tjekket og vedligeholdt. Du kan også selv gøre meget for at sikre dine elinstallationer. Det er vigtigt regelmæssigt at fjerne støv og snavs fra dine apparater og forlængerledninger. Opdager du synlige skader og løse forbindelser, bør du altid kontakte en elektriker til at udbedre skaderne. Foruden det sikkerhedsmæssige aspekt, i at få gennemgået ældre elinstallationer, er der også en gevinst i form af et lavere energiforbrug.

   Vil du sælge din bygning eller hjem på et tidspunkt, er det også en fordel med nye elinstallationer. Da der til el-eftersyn bliver kigget på, om elinstallationerne lever op til lovkravene. Gør de ikke det, er det ofte dig som sælger der skal udbedre dette. Har du styr på elinstallationerne før salg, øger det derfor dit hus værdi og din fortjeneste.

   Energioptimer ved renovering af dit el

   Der kan være meget at spare på energiforbruget, når du får renoveret elinstallationerne i din ejendom. Ved renovering af installationerne kan der nemlig tages højde for nye energibesparende løsninger, for blandt andet belysning og driftstider på ventilationsanlæg.

   Ved at få trukket nye kabler og inddelt dine apparater på forskellige sikringsgrupper, bliver strømmen ligeledes udnyttet bedre. Derudover udnyttes strømmen også mere optimal, når der ikke er for mange apparater, som samtidigt trækker strøm på den samme gruppe.

   Hvilket arbejde omfatter en el renovering?

   Herunder har vi samlet nogle af de opgaver, vi typisk står overfor ved el renovering:

   • Udskiftning eller opsætning af stikkontakter, lampeudtag og afbrydere. Mange oplever at deres behov, for hvor de kan få strøm, ændrer sig. Både for det æstetiske og sikkerhedsmæssige, er det derfor en god ide at optimere efter dine behov.
   • Udskiftning af gamle kabler. Er der skader på ledningerne bør de udskiftes, ligeledes bør stofledninger også skiftes til moderne ledninger. Det mindsker brandfaren, samt sørger for at elektriciteten lettere fordeles i bebyggelsen.
   • Opsætning af el i køkkenet eller badeværelset. Ved renovering af badeværelser eller køkkener, giver det ofte god mening også at el renovere. I disse rum er der ofte større strømkrævende apparater, som skal fordeles på flere grupper. Derudover skal der tages højde for el-sikkerhed i vådrum.
   • Opsætning af el-tavle ved nyt el. Efter el enovering skal de nye ledninger sættes til el-tavlen. Er tavlen gammel er det en god ide at få den udskiftet samtidig, for at få det bedste udnyttelse af strømmen til ejendommen.

   Mød teamet

   Hos El-Partner er vi et team af erfarne og dygtige elektrikere. Vi vægter sikkerhed lige så højt, som den praktiske og æstetiske udførelse af vores arbejde. Du finder os i Brønshøj, og vi rykker gerne ud i resten af Hovedstadsområdet og det øvrige sjælland.

   Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med elektriciteten til din renovering? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Det kan du gøre via vores kontaktformular her på siden eller ved at sende en mail til kontakt@el-partner.dk. Alternativt kan du give os et kald på telefon: 71 99 91 09.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 10 års erfaring
   • Medlem af Byg Garanti
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top