skip to Main Content

Videoovervågning til privat og erhverv

I gennemsnit bliver der begået knap 90 indbrud om dagen i Danmark. Tallet lyder alarmerende højt, men ifølge Det Kriminalpræventive Råd er det rekordlavt. Det skyldes i særdeleshed, at flere tyverisikrer deres private hjem og erhvervsejendomme med videoovervågning.

Hos El-Partner hjælper vi dig med at mindske risikoen for ubudne gæster med optimal videoovervågning. Sikringsløsninger som denne, gavner ikke kun eventuelle forsikringssager, men det skaber også større sikkerhed for din familie og/eller medarbejdere. Kontakt os i dag og hør mere.

El-partner, videoovervågning

God service til aftalt tid og pris

Ikke så meget “tant og fjas”. Ydelsen, servicen og resultatet var helt i top.
Kan kun anbefale dem.

  • 10 års erfaring
  • Medlem af Byg Garanti
  • Uforpligtende tilbud
Kontakt os

Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

Tilbud til privatTilbud til erhverv

Kontakt os

Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

Tilbud til privatTilbud til erhverv

Bliv en af dem, som tyvende undgår

Videoovervågning, eller enhver anden form for tyverisikring, har gang på gang bevist sig som det bedste middel mod indbrud. Det er dog ikke nok at have opsat kameraer omkring sin bolig eller arbejdsplads. Kameraerne skal være indstillet korrekt og placeret i de rigtige vinkler. Vigtigst af alt så skal ubudne gæster allerede informeres ved indgangen om, at deres foretagende videooptages. Hos El-Parter sørger vi for tydelig skiltning af, at din ejendom er sikret. Ligeledes sikrer vi dig optagelser i god og brugbar kvalitet i tilfældet af at et indbrud alligevel skulle ramme dig.

Skab tryghed for dine medmennesker

En af de største forcer, vi oplever vores kunder få ud af videoovervågning, er tryghed for deres medmennesker. Skal videoovervågningen installeres i dine private boliger, vil tiltaget eksempelvis være med til at skabe tryghed i nattetimerne og når I ikke er hjemme. Er det din forretning eller anden form for erhvervsbygning, som skal tyverisikres, så vil videoovervågningen gavne dine kollegaers sikkerhed, mens de er på arbejde. Desuden vil videoovervågningen være brugbar dokumentation i eventuelle forsikringssager for både dig og dine ansatte.

24/7 sikkerhed med intelligente løsninger

Der findes mange forskellige muligheder indenfor videoovervågning. I dag er teknologien så veludviklet, at du eksempelvis kan følge med i, hvad der sker foran kameraerne, mens du selv er på farten. Der findes nemlig systemer, som gør det muligt for dig at tjekke dine kameraer fra din smartphone, tablet eller computer. Det kan skabe ekstra tryghed for dig og dine medmennesker.

Bliv en af dem, som tyvende undgår

Videoovervågning, eller enhver anden form for tyverisikring, har gang på gang bevist sig som det bedste middel mod indbrud.

Det er dog ikke nok at have opsat kameraer omkring sin bolig eller arbejdsplads. Kameraerne skal være indstillet korrekt og placeret i de rigtige vinkler.

Vigtigst af alt så skal ubudne gæster allerede informeres ved indgangen om, at deres foretagende videooptages. Hos El-Parter sørger vi for tydelig skiltning af, at din ejendom er sikret.

Ligeledes sikrer vi dig optagelser i god og brugbar kvalitet i tilfældet af at et indbrud alligevel skulle ramme dig.

Skab tryghed for dine medmennesker

En af de største forcer, vi oplever vores kunder få ud af videoovervågning, er tryghed for deres medmennesker.

Skal videoovervågningen installeres i dine private boliger, vil tiltaget eksempelvis være med til at skabe tryghed i nattetimerne og når I ikke er hjemme.

Er det din forretning eller anden form for erhvervsbygning, som skal tyverisikres, så vil videoovervågningen gavne dine kollegaers sikkerhed, mens de er på arbejde.

Desuden vil videoovervågningen være brugbar dokumentation i eventuelle forsikringssager for både dig og dine ansatte.

24/7 sikkerhed med intelligente løsninger

Der findes mange forskellige muligheder indenfor videoovervågning. I dag er teknologien så veludviklet, at du eksempelvis kan følge med i, hvad der sker foran kameraerne, mens du selv er på farten.

Der findes nemlig systemer, som gør det muligt for dig at tjekke dine kameraer fra din smartphone, tablet eller computer. Det kan skabe ekstra tryghed for dig og dine medmennesker.

Regler for videoovervågning

I dit private hjem, eget sommerhus, fritidshus og lignende er der ikke særlige regler for, hvordan du må videoovervåge. Dog skal du være opmærksom på kun at overvåge egen grund- Du skal med andre ord være sikker på ikke at komme til at fange offentlig vej eller din nabos grund i kameraernes vinkler, da dette er ulovligt.

Ønsker du videoovervågning i din virksomhed, findes der et hav af regler for, hvordan dette må gøres. Tjek altid op på disse regler, og vær sikker på at du gør, som loven foregiver. Benytter du udendørs videoovervågning, skal du blandt andet være opmærksom på, at kun visse virksomheder må have kameraer på områder, som også benyttes til almindelig færdsel. Uanset størrelsen på din virksomhed er du omfattet loven om TV-overvågning. Ydermere er brug og opbevaring af videoovervågning til erhvervsbrug altid omfattet af Databeskyttelsesloven. Denne kender du muligvis bedre som ‘GDPR’.

Det er dit eget ansvar at have styr på loven om TV-overvågning og Databeskyttelsesloven, før du opsætter videoovervågning til erhverv. Vidste du eksempelvis;

  • at videooptagelser med personoplysninger skal slettes inden for 30 dage?
  • at medarbejdere gerne må overvåges, så længe at formålet ikke kun er at sikre effektivitet?
  • at medarbejdere som udgangspunkt altid skal vide, når de overvåges?

Skal vi hjælpe dig med sikkerheden?

Ønsker du hjælp til videoovervågning af et autoriseret elektriker-virksomhed med +10 års erfaring? Så kontakt os hos El-Partner i dag. Vi hjælper med rådgivning og opsætning af videoovervågning, og vi kan ligeledes være behjælpelige med andre sikkerhedsløsninger — eksempelvis opsætning af ABA anlæg. Vi hører gerne fra dig, uanset om du ønsker vores assistance til privat eller erhverv. Kontakt os i dag via formularen her på siden eller send en mail til kontakt@el-partner.dk. Du kan også fange os på telefon 71 99 91 09. Vi ser frem til at høre fra dig.

El-Partner består af et hold dygtige og dedikerede elektrikere

Få uforpligtende tilbud her!

Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • 10 års erfaring
  • Medlem af Byg Garanti
  • Uforpligtende tilbud
Back To Top