skip to Main Content

Fast el-service til erhverv

Som erhvervsdrivende er det vigtigt, at du har styr på, at alt el fungerer ukompliceret i din virksomhed. Det kan vi hos El-Partner hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig en fast serviceaftale til boligforeninger, kontorhoteller, industribygninger, fabrikker og lignende.

Med en aftale om fast el-service til erhverv, behøver I ikke længere bekymrer jer om dagligdagens el-tekniske opgaver. Med vores +10 erfaring som autoriserede elektriker bliver vi jeres faste sparringspartner og hus-elektriker. Kontakt os i dag og hør mere.

Hos El-partner tilbyder vi fast aftale om el-service til erhverv

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Hvad indebærer en fast serviceaftale?

  En fast serviceaftale med El-Partner kan tilpasses, så den dækker det eksakte behov, som I står overfor i din virksomhed. Eksempelvis kan aftalen betyde, at vi varetager specifikke områder eller at vi varetager alle eltekniske områder, hvorved vi kan kontaktes, så snart et behov opstår. Ligeledes kan vi bruges som sparingspartner, hvis I eksempelvis ønsker at energioptimere på jeres el-installationer.

  Herunder følger en række opgaver, som vi typisk løser for de virksomheder, vi har indgået fast serviceaftale med:

  Fordele ved fast el-service til erhverv

  Der er mange fordele at finde, når man tegner en fast serviceaftale med en autoriseret elektriker såsom El-Partner. Heriblandt hører den tryghed, som det medfører at have én fast samarbejdspartner i huset, som varetager alle el-tekniske opgaver og sørger for at de eldrevne systemer fungerer som de skal.

  Udover at dine el-installationer naturligvis skal virke, før at de kan udføre de opgaver i dagligdagen, som de er tiltænkt til at skulle klare, så er det også uhørt vigtigt at el-installationerne er opsat korrekt. Er der fejl at finde på dine el-installationer, kan de udgøre en reel fare for brand- og stød-ulykker. Med en fast serviceaftale sørger vi for, at samtlige el-installationer er installeret korrekt og lever op til de lovmæssige krav.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Høj service og hurtig reaktionstid

   Hos El-Partner forstår vi vigtigheden i tilfredse kunder, så med en serviceaftale hos os kan du forvente et højt serviceniveau og gennemført kvalitetsarbejde. Vi reagerer indenfor meget kort tid, når du kontakter os og du kan derfor forvente hurtig udredning, hvis uheldet er ude og du brug for vores el-service.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top