skip to Main Content

Energioptimering af hjemmet

Vi bruger mere strøm end nogensinde før – og vores energiforbrug kommer ikke til at falde lige foreløbig.

Derfor er en energioptimering værd at overveje – det er godt for miljøet, for pengepungen og så er det godt at have styr på, hvis du en dag skal sælge din bolig.

Hos El-Partner udfører vi energioptimeringer i hjemmet hos private. Det har vi gjort i over 10 år, og vi har derfor masser af erfaringer med at se muligheder og handle på dem.

Energioptimering af dit hjem

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Skift til LED-pærer

  LED-pærerne har efterhånden været på markedet i mange år, på trods af det, er der stadig mange som vælger dem fra, til fordel for de klassiske halogen-pærer. Det skyldes typisk at mange finder LED-belysning for kold og klinisk, mens halogen-pærer giver et varmt og behageligt lys. Sådan hænger det dog ikke sammen mere. Der findes i dag så mange forskellige typer LED-pærer, at der er belysning som passer til enhver. Det er blot et spørgsmål om at finde LED-pærer, som lyser med det rette antal Kelvin.

  Vi anbefaler at gå efter LED-belysning som ligger i spændet 2.600-3.400 Kelvin. De klassiske glødepærer lyser med 2.700 Kelvin.

  Så stor er besparelsen på LED-pærer

  Årsagen til at det kan betale sig at skifte alle pærer i husstanden til LED er, at det kan føre til en stor besparelse. LED-pærer bruger typisk 4-5 mindre strøm end glødepærer. Samtidig holder LED-pærer også markant længere. Derfor er LED et vigtigt led ifm. at energioptimere hjemmet.

  Har du behov for rådgivning omkring LED-pærer – eller energioptimering generelt? Så er du velkommen til at give os et kald på 71 99 91 09 eller udfylde vores formular i toppen.

  Installation af lysdæmpere

  I mange år har det været normen, at lyset enten er tændt eller slukket. Gennem de seneste år er lysdæmpere blevet en inkarneret del rundt om i de danske hjem. Dette er især fornuftigt, hvis du har et hjem, hvor der er massere af naturligt lys, hvor det ikke er nødvendigt, at lamperne altid kører på fuld kraft.

  I og med at du har mulighed for at regulerer lysstyrken efter behov, er der penge at spare på elregningen. Ydermere får I mulighed for at skabe en hyggeligere belysning, som passer til de forskellige rum.

  Hvis du bor i en gammel lejlighed eller et gammelt hus, kan lysdæmpere især være relevant, da det efterhånden er blevet fast inventar i nybyggeri. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med lysdæmpere, så er du velkommen til at kontakte os på 71 99 91 09, alternativt kan du udfylde vores formular, så vender vi tilbage snarest.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Installation af bevægelsessensorer

   Der går meget strøm til spilde, når vi glemmer at slukke lyset. Hvis du er kommet sent ud af døren, har du måske glemt at slukke lyset i køkkenet, eller når du er på toilettet om natten, husker du måske ikke at få slukket lyset igen. Der er utallige scenarier, hvor strøm går til spilde. Dette kan I med fordel undgå, ved at installere bevægelsessensorer.

   Bevægelsessensorer kommer især til sin ret, hvor lyset typisk ikke er tændt så længe af gangen. Det kan eksempelvis være på toilettet eller børneværelset. Med bevægelsessensorer slipper du for bekymringen om, hvorvidt du har husket at slukke lyset eller ej. Samtidig undgår du unødvendigt høje elregninger.

   Lysstyring i hjemmet

   “Smart Homes” er blevet vældigt populært i nyere tid. Med et Smart Home har du mulighed for at fjernstyre al din elektronik fra din telefon. Det betyder, at hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har efterladt hjemmet med lyset tændt, kan du slukke det direkte fra en app. Du kan ligeledes indstille lys, fjernsyn eller radio til at tænde på bestemte tidspunkter, når du ikke er hjemme. Dette er særdeles praktisk, hvis du skal rejse og gerne vil have det til at ligne, at der af og til er nogen hjemme.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top