skip to Main Content

Montering af ABA-anlæg hos erhverv

Opstår der brand i din virksomhed, er det vigtigt at du har styr på de brandtekniske installationer. En måde at forebygge mod konsekvenserne af en eventuel brand på, er ved at installere et ABA-anlæg. Som autoriseret elektriker-firma, kan vi hos El-Partner hjælpe dig, når du skal have installeret et ABA-anlæg eller øvrige brandtekniske installationer.

Med et ABA-anlæg øger du sikkerheden for dine medarbejdere og sikrer dine værdier i virksomheden bedre. El-Partner opererer i hele Storkøbenhavn samt det øvrige Sjælland, hvortil vi også tilbyder udførelse af andre el-opgaver til erhverv. Kontakt os med det samme, så vi kan hjælpe med installationen af dit ABA-anlæg.

Vi hjælper dig med at tilse dit ABA anlæg

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • +15 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Hvorfor er et ABA anlæg en god investering?

  Montering af et ABA-anlæg eller af brandtekniske installationer er en god investering for dig og din virksomhed, og det er der mange grunde til. Først og fremmest så er systemet med til at skabe en tryg arbejdsplads for dine medarbejdere. Hvis en brand opstår, vil ABA-anlægget nemlig aktivere dit varslingsanlæg. Nogle anlæg kan endda tilkalde særligt instrueret personale, som kan være med til at begrænse branden. Vigtigst af alt så tilkalder ABA-anlægget nærmeste brandvæsen, som altid rykker ud ved ABA-alarmering.

  Ved at benytte et ABA-anlæg nedsætter du risikoen for skader på mennesker og materialistiske værdier i sammenhæng med brand. Branden vil nemlig blive opdaget betydeligt tidligere, og ligeledes kan den hurtigere komme under kontrol. Mange forsikringsselskaber vægter højt, at du har sikret din virksomhed med et ABA-anlæg. Derfor kan du muligvis opnå en lavere forsikringspræmie.

  Vælg en autoriseret elektriker

  Det er et krav, at man som virksomhed får hjælp fra en akkrediteret virksomhed, eksempelvis en autoriseret elektriker, til at inspicere anlægget inden brug. Derudover står du som erhvervsdrivende selv for drift og løbende service af dit ABA-anlæg. Hos El-partner er vi autoriserede elektrikere og el installatører. Derfor kan vi hjælpe dig med netop disse ting.

  Vi opererer på hele Sjælland

  Uanset hvor i København, Storkøbenhavn eller øvrige Sjælland du ønsker at få hjælp til montering af et ABA-anlæg, så kan vi hjælpe dig. Vi lover høj service, maksimal sikkerhed og naturligvis korrekt installation. Sidstnævnte er yderst vigtigt, da brandvæsenet rykker ud ved alle alarmopkald og ligeledes opkræver betaling for alle udkørsler. Vi hjælper dig således med at opretholde en sikker og tryg arbejdsplads. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit ABA-anlæg? Så kontakt El-Partner i dag.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • +15 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top