skip to Main Content

Renovering af el-installationer i gamle hus

Er du i gang med at renovere et ældre hus, eller overvejer du at modernisere el-installationerne i din bolig? Når det kommer til gamle huse, er renovering af elinstallationer en vital og ofte kompleks del af processen. Renovering af elinstallationer kræver en autoriseret el-installatør, og dette kan vi tilbyde hos El-Partner.

El-Partner blev stiftet i 2008, hvilket giver os over 10 års erfaring med blandt andet renovering af elinstallationer. Vi holder til i Brønshøj og kan derfor hjælpe dig, uanset hvor i Storkøbenhavn eller på Sjælland du er bosat. Kontakt os i dag og hør mere.

El-Partner håndterer husrenovering

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Udskift elinstallationer ved renovering af gammelt hus

  Elinstallationer i et ældre hus er ikke lige så sikre, som i et nyere hus. De er blandt andet ofte årsagen til brand og der er generelt en større risiko for stød, hvis ikke disse skiftes. Med tiden har man derfor ændret i normen for, hvordan installationerne opføres, hvilket gør renovering af el-installationer i gamle huse til en essentiel opgave.

  Vi vil derfor altid opfordre boligejere af ældre huse, til at få udarbejdet et eltjek. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde frem til, hvilke elinstallationer du bør udskifte under en renovering af din bolig.

  Hvad er farligt ved gamle elinstallationer?

  Før i tiden brugte man stofledninger, når man trak el gennem et hus. Stofledninger bliver ødelagt over tid, hvilket kan resultere i kortslutninger, strømafbydelser og i værste tilfælde brand. Derudover er der en øget risiko for stød, fordi der førhen ikke var krav til beskyttelsesleder, hvilket udgør en risiko for, at en installation først slår fra, når man rører den defekte enhed.

  Med en beskyttelsesleder vil installationen slå fra, så snart der registreres fejl. Gamle stikkontakter er desuden ikke udstyret med pillesikring, hvilket betyder, at der vil være større chance for stød, hvis eksempelvis et barn stikker noget ind i hullet.

  Udskift elinstallationer ved opførelse af nyt hus

  I forbindelse med et nybyggeri, vil du heller ikke kunne undgå at skulle have fat i en autoriseret elektriker. Dette vil ofte være inkluderet, hvis du benytter en totalentreprise eller får bygget huset af et større typehusfirma. Her skal du blot være opmærksom på, at det kan være meget begrænset hvilke installationer, der er inkluderet i prisen.

  Skal du senere udføre renovering af el, for at få det ud af huset, som du ønsker, kan det blive en dyr fornøjelse. Snak derfor gerne med en ekstern elinstallatør om, hvilke muligheder der er for eksempelvis belysning, netværk og intelligente styringer.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Planlæg renovering af elinstallationer grundigt

   Hos El-Partner vil vi altid gerne involveres i hele hus-renoveringen, så vidt det er muligt. På den måde kan vi vejlede dig i, hvornår det giver bedst mening, at vi udfører vores arbejde i forhold til andre håndværkeres opgaver.

   Mange elinstallationer skal som regel udføres i flere steps og der vil være tidspunkter ved en renovation af boligen, hvor det giver bedre mening at udføre elektriker-arbejde end andre.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top