skip to Main Content

Elektriker til montering af belysning

Hos El-Partner, din autoriserede elektriker, forstår vi vigtigheden af professionel belysning i ethvert rum.

Vores ekspertise spænder fra enkel montering til omfattende belysningsløsninger, skræddersyet til at opfylde dine specifikke behov og ønsker. Uanset om det drejer sig om indendørs belysning, der skal fremhæve rummets karakter, eller funktionel udendørs belysning, der sikrer sikkerhed og komfort, står vi klar til at guide dig gennem hele processen.

Med en stærk kombination af teknisk know-how og æstetisk sans sikrer vi, at din belysning ikke blot er funktionel, men også bidrager positivt til omgivelsernes udtryk. Lad os oplyse dine rum med kvalitetsbelysning, der matcher præcis dine behov.

Find elektriker til nybyggeri

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Autoriseret elektriker til montering af din belysning

  Lys spiller en afgørende rolle for, hvordan vi som mennesker har det. Det gælder både naturligt lys men i lige så stor grad det lys vi har indendørs. I hjemmet, på kontoret og i butikkerne har lys en kæmpe betydning for både hyggen og arbejdsglæden.

  Men der er mange faktorer at tage højde for, når man planlægger sin belysning og det er her vi som autoriserede elektrikere kan hjælpe dig. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke typer pære som fungerer bedst i rummet, hvordan påvirker solens lys rummet og er der mange computerskærme som der skal tages højde for? Det er alt sammen noget, som er væsentligt at overveje, når man ønsker det bedst mulige lys indendørs, hvad end det er til hjemmet eller i virksomheden.

  Vi har kompetencerne til at se hvor det vil være mest optimalt at opsætte lamper i rummet, hvordan lyset skal spredes og hvilke pærer der vil give dig de bedste betingelser for, at rummet opfylder både de æstetiske og praktiske behov.

  Vi monterer alle typer belysning

  Hos El-partner har vi har mange års erfaring med montering af lyskilder. Vi har sat indendørs og udendørs lamper op i alle størrelser og sørger løbende for at holde os opdaterede på nye muligheder indenfor belysning. Vi står derfor altid klar med sparring og et godt råd, hvis du har behov for det. Vi udfører alle slags installationer af både indendørs og udendørs belysning.

  Indendørs belysning

  Uanset om du ønsker at opgradere din stue med moderne loftsbelysning eller installere nye lyssystemer på konteret, kan vores elektrikere hjælpe med at skabe den perfekte indendørs belysning. Vi arbejder med en bred vifte af lys, herunder kan du læse nogle af de typer lamper vi har stor erfaring med at montere:

  • Spots
  • Dæmpbare lamper (vi hjælper også gerne med at sætte en dæmper på eksisterende lampe)
  • Væghængte lamper
  • Loftslamper
  • Belysningsarmaturer
  • Smart belysning

   

  Udendørs belysning

  Hos El-partner har vi også mange års erfaring med at montere og installere udendørs lamper. En god udendørs belysning er specielt rart at have i de mørke måneder, hvor den dels vil skabe en hyggelig atmosfære omkring din bolig eller virksomhed og samtidig gøre det nemmere at orientere sig i mørket.
  Herunder kan du se et udvalg af de typer udendørs lamper vi har stor erfaring med at montere.

  • Vægmonteret udendørs belysning
  • Udendørs lamper i og omkring haven
  • Udendørs belysning til stisystemer
  • Udendørs belysning til parkeringspladser og garager
  • Udendørslamper med sensor
  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Smart belysning

   Smart belysning eller intelligent belysning, som det også kaldes, giver dig mulighed for at styre og tilpasse dit lys som du har lyst til med ganske få klik. Du kan ved hjælp af intelligent belysning nemt justere lysstyrken, farven og lyssætningen via en app på din mobil eller med stemmekommandoer. Det er også muligt at sætte sensorer op som registrerer bevægelse og dagslys, som justerer belysningen automatisk blandt andet for at spare energi og reducere dine omkostninger.

   Smart belysning er allerede blevet utrolig populært herhjemme og er du nysgerrig på hvordan du kan bruge smart belysning hos dig, så står vi gerne klar til at hjælpe.

   Både hos private og i virksomheder bliver smart belysning flittigt anvendt på mange forskellige måder. En af de helt store fordele ved smart belysning er lige netop, at det kan sættes op efter specifikke behov. Det er både mere bekvemt (så behøver du ikke længere at stå ud af sengen, for at dobbelt tjekke om lyset på toilettet er slukket) og så er det en langt mere bæredygtig måde at bruge belysning på. Især den sidste del er vi stor fan af hos El-partner.

   Hos El-partner kan vi også hjælpe dig med at integrere din smart belysning med andre funktioner som fx dine termostater, dit alarmsystem eller dit musikanlæg. På den måde kan du skabe en samlet integrer bar løsning at styre dine indendørs funktioner på.

   Vi sørger for det hele

   Hos os har du mulighed for at hoppe over hvor gæret er lavest og kun koncentrere dig om hvilken lampe, der passer ind i din indretning. Vi sørger for montering og installering af lampen, uanset vægt, størrelse eller hvor langt ledningsudtrækket skal være.

   Uanset om du har brug for montering af en enkelt lampe eller står overfor en omfattende renovering af dine elinstallationer, er vi klar til at hjælpe. Vores autoriserede elektrikere overholder de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet, og vi sørger for at overholde alle gældende regler og forskrifter.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top