skip to Main Content

Netværksinstallationer til privat og erhverv

Døjer din arbejdsplads med dårlige IT- og netværksinstallationer, der ikke spiller sammen? Eller ønsker du smarte styresystemer koblet op til dit netværk i hjemmet? Måske er opgaven en helt tredje.

Hos El-Partner løser vi alle opgaver som omfatter IT-løsninger og netværksinstallationer.

Vores autoriserede elektrikere trækker årligt kilometervis af netværksløsning på hele Sjælland. Ydermere løser vi en række andre driftsopgaver, der øger kvaliteten af din hverdag hjemme og på arbejdet.

Ønsker du at høre mere om os, og om hvordan vi kan hjælpe dig?
kontakt El-Partner i dag.

udførelse af netværksinstallationer til erhverv
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Derfor er dine netværksinstallationer vigtige

  Stabilt IT og netværksinfrastruktur er alfa omega i enhver virksomhed og moderne bolig. Mange af vores daglige systemer er efterhånden koblet op til netværket — eksempelvis belysning, hårde hvidevare, telefonsystemer og internet. Mange virksomheder er aldeles afhængige af solide netværkssystemer for at kunne levere produkter og services til sine kunder. Måske har du selv kæmpet med en løs forbindelse i hjemmet eller prøvet at skulle udføre dit arbejde fra en arbejdsplads, hvor systemerne ikke spiller sammen. Det er netop disse ting, som vi hos El-Partner roder bod på.

  Vælg et erfarent elektriker-firma

  El-Partner blev stiftet i 2008. Selvom vi har over 10 års erfaring med alverdens forskellige elektriker-opgaver, så ved vi, at vi aldrig bliver færdige med at lære. Derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere, både mestre og lærlinge, bliver sendt afsted på uddannelse og kurser flere gange årligt. Således sikrer vi os, at vi altid er opdateret på nye trends og driftsikre løsninger inden for IT, EDB og netværk. Ønsker du at forbedre dine IT og netværksinstallationer, så er vi den rette samarbejdspartner for dig.

  Her kan vi hjælpe

  Hos El-Partner rykker vi gerne ud til ethvert hjem eller arbejdsplads, som har behov for hjælp til stabile og smarte netværksløsninger.

  Gennem vores mange år i branchen, har vi skabt os en hel del referencer. Vi har blandt andet skabt stabile netværksløsninger i private boliger, andelsforeninger og store bolighuse som Illums Bolighus.

  Gode netværksløsninger er et must i det private hjem, såvel som på arbejdspladsen. Dette er netop hvad, vi skaber rundt om på hele Sjælland.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Vil du høre mere?

   Så kontakt os endelig hos El-Partner i dag. Det kan gøres på telefon: 71 99 91 09 eller ved at sende en mail til kontakt@el-partner.dk, hvor du bedes beskrive din opgave så godt, som du kan.

   Du er også meget velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden. Har du nogle spørgsmål til, hvordan vi løser opgaver vedrørende IT, EDB og netværksinstallationer, så er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top