skip to Main Content

Ejendomsservice

Hos El-Partner er vores elektrikere kvalitetsbevidste og de går op i at gøre en forskel for dig. Vi har mere end 15 års erfaring og derfor kender vi opskriften til et sundt og velfungerende samarbejde. Det mærker du fordelen af, når du vælger os til at stå for ejendomsservice.

Ejendomsservice tilbydes til alle typer af ejendomme — eksempelvis boligselskaber, butikscentre, institutioner og virksomheder, som har brug for hjælp til løbende drift og vedligeholdelse. Uanset hvordan du ønsker konstellationen af ejendomsservice skal være, så skriv til os. Sammen finder vi en fordelagtig løsning.

Hos El-Partner kan du få en fast aftale pm ejendomsservice

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Få en fast aftale om ejendomsservice

  Hos El-Partner kan vi skræddersy en fast aftale om ejendomsservice. Om du ønsker et månedligt, kvartalsvist eller halvårligt tjek af din ejendom, eller om du har nogle enkeltstående opgaver der skal løses, så er vi klar til at trække i arbejdstøjet.

  Med vores autorisation og mange års erfaring i rygsækken er vi i stand til at løse de fleste elektriker-opgaver i ejendomme. Derfor kan du nemt og bekvemt samle alle opgaver i en samlet servicepakke for ejendomme hos os.

  Med kun én udbyder til at varetage elektrikerarbejdet i dine ejendomme, bliver det lettere at opretholde et godt samarbejde og en flydende kommunikation. Hos os er tillid og tryghed vigtige nøgleord, som vi forpligtiger os til at arbejde ud fra.

  Hvilke ejendomsservices laver vi?

  Vi kan det meste og lidt til inden for elektrikerfaget. Derfor er der formentlig ikke noget inden for ejendomsservice, som vi ikke kan levere. Herunder finder du en række eksempler på de opgavetyper, vi ofte løser i forbindelse med en aftale indenfor ejendomsservice:

  • Indvendig belysning af alle slags
  • Belysning i opgange, på trapper og lignende.
  • Udendørs belysning
  • Facadebelysning
  • Husrenovering
  • Rengøring
  • Specialopgaver med diverse elinstallationer

  Døgnservice til erhverv

  Som virksomhed kan der være en stor tryghed i at have en fast elektriker døgnvagt tilknyttet ejendommen. Hvis I oplever driftsstop, strømsvigt, dørtelefoner som ikke dur eller andet, vil jeres faste elektriker døgnvagt stå klar til at hjælpe jer.

  Der er ganske vist elektriker opgaver, som du selv kan klare i på arbejdspladsen Men du skal være opmærksom på, at langt de fleste opgaver må du ikke selv varetage og derfor er det altid en god idé, at ringe til os for sparring og råd.

  Selv hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit behov er akut, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Når du ringer til vores døgnservice, bliver din situation vurderet, inden vi sender en af vores dygtige elektrikere ud til dig.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Kontakt os i dag

   Kontakt os i dag og få et tilbud på en fast aftale om ejendomsservice. Flere og flere erhverv har brug for en professionel elektriker tilknyttet huset – og det kan vi godt forstå. Det er nemlig ekstremt effektfuldt og kan på mange punkter gøre hverdagen lettere. Kontakt os i dag på 71 99 91 09. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden eller sende en mail til kontakt@el-partner.dk.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top