skip to Main Content

Elektriker til renovering

Er det tid til forbedringer af elektriciteten i din private bolig eller erhvervsbygning? Hos El-Partner har vi stor erfaring med diverse el renoveringer. Tjek gerne vores referenceliste, som viser noget af det arbejde, vi har lavet for andre.

Vi holder til i Brønshøj. Derfor kan vi stille med et stærkt team til din renovering, uanset hvor i København eller Storkøbenhavn du holder til. Vi hjælper både med større og mindre opgaver. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, og hør mere.

Find elektriker til renovering

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Øg el-sikkerheden i din virksomhed, når du renoverer

  Driver du virksomhed i en ældre ejendom, vil vi altid opfordre til, at du får udarbejdet et eltjek inden du påbegynder renovationen af din erhvervsejendom. Således kan vi sammen danne et overblik over, hvor meget der skal eller bør laves.

  Forældede elinstallationer ses ofte som årsagen til brand eller stødskader. Som erhvervsdrivende er du forpligtet til at sørge for ordentlige arbejdsforhold for dine ansatte. Ved at skifte gamle elinstallationer ud med nye, der passer til nutidens krav, forbedrer du forholdene på din arbejdsplads.

  Gør dit hjem mere sikker og øg værdien med el-renovering

  Skal du have renoveret dit hjem? Før du starter renoveringsarbejdet er det oplagt at få tjekket dine elinstallationer for fejl og mangler. I ældre huse ser vi ofte at mange installationer ikke lever op til gældende lovkrav. Bliver disse ikke udbedret, udgør det en sikkerhedsrisiko for stød- og brandfare.

  Renovering af huset gør det oplagt at se på dine el-løsninger, for at udbedre skader og tage højde for moderne strøm belastende apparater. Det giver dig et bedre energiforbrug og øger sikkerheden mod stød- og brandfare. El renovering sikre dig lovlige installationer, hvilket øger husets værdi hvis det på et tidspunkt skal sælges.

  Hvornår bør du få el renoveret?

  Generelt øger det sikkerheden at have styr på diverse elektriske installationer. Her får du et lille overblik over, hvor det er særligt vigtigt at gennemgå og renovere dit el:

  • I ejendomme bygget før 1935, som ikke har fået moderniseret el
  • I ejendomme hvor kablerne er fra før 1950. Her er der som regel brugt stofledninger, hvilket vi anbefaler, at I får udskiftet grundet brandfare
  • I ejendomme, hvor der ikke er jordet el-system

  Generelt bør elinstallationer gennemgås og renoveres for at;

  • udbedre gamle eller ulovlige installationer
  • matche dit behov for strøm — eksempelvis ved at installere flere lampeudtag eller stikkontakter
  • udskifte en ældre eltavle til en moderne og mere sikker tavle. De gamle gruppetavler har svært ved at håndtere den mængde strøm, der bruges i dag.

  Energioptimer med el renovering

  Der kan være meget at spare på energiforbruget, når du får renoveret elinstallationerne i din ejendom. Ved renovering af installationerne kan der nemlig tages højde for nye energibesparende løsninger, som blandt andet belysning og driftstider på ventilationsanlæg.

  Ved at få trukket nye kabler og inddelt dine apparater på forskellige sikringsgrupper, udnyttes strømmen bedre. Du opnår en mere optimal udnyttelse af strømmen, når der ikke er for mange apparater, som trækker strøm på den samme gruppe samtidigt.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Hvilket arbejde omfatter en el renovering?

   Herunder har vi samlet nogle af de opgaver, vi typisk står overfor ved el renovering:

   Imødekomme dine el-behov

   Udskiftning eller opsætning af stikkontakter, lampeudtag og afbrydere. Mange oplever at deres behov, for hvor de kan få strøm, ændrer sig. Både for det æstetiske og sikkerhedsmæssige, er det derfor en god ide at optimere efter dine behov.

   Udskiftning af gamle kabler

   Er der skader på ledningerne bør de udskiftes, ligeledes bør stofledninger skiftes til moderne ledninger. Det mindsker brandfaren, samt sørger for at elektriciteten lettere fordeles i bebyggelsen.

   Opsætning af el i køkkenet eller badeværelset

   Ved hus renovering giver det ofte god mening at se på el-installationerne i køkkenet og badeværelset. I disse rum er der ofte større strømkrævende apparater, som skal fordeles på flere grupper. Derudover skal der tages højde for el-sikkerhed i vådrum.

   Udskiftning af el-tavle

   Efter el renovering skal de nye ledninger sættes til el-tavlen. Er tavlen gammel er det en god ide at få den udskiftet samtidig, for at få det bedste udnyttelse af strømmen til ejendommen.

   Mød teamet

   Hos El-Partner er vi et team af erfarne og dygtige elektrikere. Vi vægter sikkerhed lige så højt, som den praktiske og æstetiske udførelse af vores arbejde. Du finder os i Brønshøj, og vi rykker gerne ud i resten af Hovedstadsområdet og det øvrige sjælland.

   Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med el renovering? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Det kan du gøre via vores kontaktformular her på siden eller ved at sende en mail til kontakt@el-partner.dk. Alternativt kan du give os et kald på telefon: 71 99 91 09.

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top