skip to Main Content

El-installationer i hjemmet

Uanset hvilken type bolig, du er bosat i, har du sandsynligvis brug for el-installationer i hjemmet. Vi bruger elektricitet mere eller mindre konstant, og det er derfor essentielt at have styr på sine el-installationer. Der skal være strømudtag nok og disse skal naturligvis være udført sikkert.

Hos El-Partner trækker vi el til nye installationer i hjemmet og kører sikkerhedsgennemgang af eksisterende. Vi er et autoriseret elektriker-firma med beliggenhed i Brønshøj nær København. Vi kan derfor hjælpe dig el-installationer i hjemmet i Storkøbenhavn og på øvrige Sjælland. Kontakt El-Partner i dag og hør mere.

Vi laver alle typer elinstallationer i hjemmet
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Autoriseret elektriker til dine el-installationer

  Elektricitet er et kompliceret foretagen. Gøres noget forkert, kan det udløse stød- og/eller brandfare. Derfor er der meget strenge regler om, hvad du selv må udføre, og hvad der kræver assistance fra en autoriseret elektriker. Hos El-Partner er vi autoriserede el-installatører og vi kan hjælpe dig med lige netop de el-installationer i hjemmet, som du har brug for.

  Vi tilbyder akuthjælp

  Opstår der en akut situation i hjemmet, hvor dine el-installationer kræves at blive tilset med det samme, så kan vi også hjælpe dig. Hos El-partner tilbyder vi nemlig døgnservice i forbindelse med kritiske skader, kortslutninger mv. Husk, at størstedelen af alt el-arbejde i hjemmet kun må tilses og ændres på af en autoriseret elektriker.

  El-installationer ved husrenovering

  Hos El-Partner har vi mange kunder, der netop har købt en bolig og dermed står overfor en gennemgribende renovering. Her hjælper vi gerne med gennemgang af samtlige el-installationer, således at disse er 100 % lovlige og tidssvarende. Budget spiller som regel en stor rolle, når man netop har investeret i fast bolig. Sammen med dig sætter vi derfor gerne et helt fast budget til el-installationer i hjemmet. Vi overskrider aldrig det aftalte budget og vi holder altid tidsrammen.

  Vi råder altid vores kunder, som skal renovere bolig, at have os med i planlægningen fra start af. Mange el-installationer i hjemmet gemmes nemlig væk i mure og på loftet for at opnå det pæneste resultater. Vi kommer gerne ud på matriklen og vejleder dig i de smartest mulige løsninger på dine el-installationer. Dette er gratis og uforpligtende. Kontakt os blot for at aftale en tid.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Tilbud til privatTilbud til erhverv

   Lys-installationer i hjemmet

   Hvis automatisk lysstyring, WIFI, Bluetooth, IHC. Smart Home, Hub osv. er sort snak, så tal med El-Partner. Vi er eksperter i smarte hjem og intelligent lysstyring. Ud fra dine behov sammensætter vi en løsning, der giver giver lys på de måder og tidspunkter, du gerne vil have det. Til formålet benytter vi det anerkendte system IHC (Intelligent House Concept).

   Løsningen giver dig fleksibilitet i forhold til dine el-installationer i hjemmet, da man har mulighed for at programmere sig til ændringer såsom hvilken afbryder der er koblet til hvilket lampeudtag. Således undgår du at trække nye ledninger, når du ændrer i hjemmets belysning. Ydermere kan et IHC system også bruges til at øge sikkerheden i hjemmet og bidrage til energioptimering.

   Hos El-Partner har vi desuden masser af erfaring med at trække skjulte ledninger til lamper og stik. Hvert år rådgiver og hjælper vi mange hundrede kunder i Danmark med netop stik og lamper. Vi er derfor overbeviste om at vores løsninger er blandt markedets bedste.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top