skip to Main Content

Elektriker til nybyg

Uanset om du er involveret i opførelsen af et større nybyg til erhverv, eller om det er dit private hjem, der skal opføres, så kan vi assistere med elektriker arbejde til nybyg.

Hos El-Partner er vi autoriserede elektrikere. Vi har +10 års erfaring med elektricitet i nybyggeri, og har masser af viden om, hvordan installationerne kan udføres — både praktisk, sikkert og æstetisk. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os nu.

Find elektriker til nybyggeri
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Elektrikerarbejde til større nybyggeri projekter

  Vi har arbejdet med et væld af virksomheder. Vores referenceliste inkluderer alt fra skoler og boligforeninger til detailbutikker og sportsklubber. Derfor har vi tjek på, hvilke installationer der er et must at have i erhvervsbygninger. Vi er klar til alle større opgaver med nybyg for erhvervsdrivende.

  Skal du have etableret nye erhvervsbygninger, som skal bruges til fabrik, lager, butik eller noget helt fjerde? Hos os finder du fleksibilitet og elektrikere med service for øje. Et større nybyggeri kræver mange håndværkere, derfor sørger vi altid for et godt samarbejde med alle involverede parter.

  Moderne installationer til typehuse

  Uanset hvilken type af nybyggeri du står overfor, kan vi være dig behjælpelig med elektriciteten. Vi har stor erfaring med moderne installationer, som særligt ses i de flotte og populære typehuse. Med øje for selv de mindste detaljer sørger vi for at dine ønsker for de elektriske installationer, bliver gjort til virkelighed.

  Vi og vores medarbejdere er fleksible og har service for øje. Det vil du mærke fordelene ved, når du lader os være en del af dit nybyggeri projekt. Vi er ikke bare fleksible overfor dig og dine ønsker, men også overfor dine andre håndværkere involveret i nybyggeriet.

  Vær opmærksom på krav for elektriske installationer i nybyggeri

  Når der skal tænkes elektriske løsninger i nybyg, er der en række lovkrav, du skal tage højde for. Langt det meste elektriker arbejde, særligt i nybyg, kræver en autoriseret elektriker, da der er høje sikkerhedskrav.

  Når du skal have sat el-installationer op, skal de passe til det forventede daglige brug. Det har sine fordele, da du kan have indflydelse på en række forhold, så de elektriske installationer passer til dine behov i dagligdagen. Der er dog en minimumsgrænse for, hvor mange stikkontakter, der skal være i hvert rum.

  Så mange stikkontakter skal der være i et rum

  Når du indtænker de elektriske løsninger for dit nybyggeri, skal du tage højde for at der skal installeres mindst én 250 V-stikkontakt i den faste installation, for hver påbegyndt 4 m2 gulvareal. Der er dog ikke et krav om at der skal være mere end 10 stikkontakter i et rum. Ligeledes er der også specifikke krav for enkelte rum.

  • Køkken: Der skal være minimum 3 stikkontakter, fordelt på mindst 2 grupper, med lavt energiforbrug.
  • Køkkenalrum: Det samlet rum skal overholde kravene om mindst én stikkontakt for hver påbegyndt 4 m2, dog med et maks krav på 10 stikkontakter. Det betyder at de 3 stikkontakter i køkkenregionen indregnes i det samlede antal stikkontakter.
  • Kogenicher: Der skal være minimum 1 stikkontakt i kogenichen, placeret hvor køkkenaparaterne skal bruges.
  • Badeværelse: Der skal minimum være 1 stikkontakt på badeværelser, hver mindre rummet er så småt, at andre sikkerhedskrav udelukker at der kan anbringes stikkontakter.
  • Rum uden beboelse: Der er ikke krav til antal stikkontakter i rum, som garager, carport, loftsrum, depotrum og lignende.
  • Walk-in closet: Betegnes som et depot, derfor er der ikke krav om antal stikkontakter. Men der bør være stikkontakter, der passer til det forventede brug for at undgå lange forlængerledninger.
  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Huskeliste før du hyre en elektriker til nybyg

   Før du hyrer en elektriker til dit nybyg, bør du indtænke de elektriske løsninger, så de passer til dit daglige brug. Følgende er vigtigt at have i mente:

   • Tænk over, hvilke apparater, der skal være i de forskellige rum.
   • Få opdelt strømudtag på flere grupper, så flere apparater kan køre samtidig.
   • Tag højde for lovgivningen om, mindst én stikkontakt for hver påbegyndt 4 m2.

   Nogle elektriske opgaver kræver en autoriseret elektriker, da der skal tages sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Derfor må du ikke selv udføre følgende:

   • Sætte halogenlamper op, hvor transformer, lamper og ledninger er købt enkeltvis.
   • Trække nye kabler til nye installationer og montere nye stikkontakter eller afbrydere.
   • Ændre fast installationer og kabelføringer.
   • Udføre arbejde i måler- eller gruppetavle.
   • Installere udendørs afbrydere eller stikkontakter.

   Mød teamet

   El-Partner er en elektriker-virksomhed, med stor erfarenhed samt et godt øje for æstetik og modernisering. Vi holder til i Brønshøj, og udfører for det meste arbejde i Hovedstadsområdet. Har du brug for hjælp et andet sted på Sjælland, kan vi som oftest også finde en løsning der.

   Når du benytter os og vores ekspertise ved nybyg, er du altid sikret garanti for et stykke veludført arbejde. Vi er naturligvis medlem af Installatørernes Organisation, TEKNIQ, og gør derudover brug af det certificerede sikkerheds-kvalitets-system, LEKON. Hos El-partner er vi autoriserede elektrikere, hvilket gør os i stand til at løfte langt de fleste elektriker-opgaver.

   Vi har trukket metervis af elektricitet i privat og erhvervs nybyg. Over tid har vi udviklet stor erfarenhed samt et godt øje for æstetik og modernisering. Ønsker du vores løbende rådgivning eller blot en uforpligtende snak, så giv os et kald på telefon: 71 99 91 09, eller benyt vores kontaktformular her på siden.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top