skip to Main Content

Udbedring af stofledninger

Der kommer hele tiden nye og mere sikre løsninger indenfor el-arbejde. Hvad vi anså for værende korrekt for 30 år siden, er ikke længere den bedste løsning. I de fleste tilfælde er din el dog stadigvæk sikker. Men har du et ældre hus med stofledninger, bør du få dette udbedret.

Hos El-partner tager vi sikkerheden meget alvorligt. I mere end 10 år har vi arbejdet med at skabe sikre og æstetiske el-løsninger. Skal du have udskiftet stofledninger i din bygning? Eller er du i tvivl om, hvilke typer ledninger du har? Så tag en uforpligtende snak med os, ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Udbedring af stofledninger
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Hvad er stofledninger?

  Indtil midten af 1960’erne brugte man stofledninger til kappen på de kabler, der trækkes til elinstallationer i erhvervsejendomme og i private hjem. I dag benyttes plastik til kappen, hvilket både er lettere at arbejde med og mere sikkert.

  Denne type ledning har intet at gøre med synlige stofledninger til lamper og andre apparater, hvor der i dag findes flere æstetiske og sikre stofledninger. De stofledninger vi henviser til her, er ledningerne der trækker strøm til hele din ejendom. Stofledninger er ligeledes et tegn på gamle el-systemer, som bør tjekkes og muligvis udbedres.

  Hvad koster det at skifte ledninger?

  Prisen for udskiftning af stofledninger med moderne ledninger afhænger af ejendommens størrelse og ledningernes omfang. På sigt er der flere fordele ved at få udbedret gamle ledninger. Først og fremmest øger det sikkerheden, da alle typer af ledninger mørnes med tiden. Men el-renovering øger også værdien på din bolig, og du sikrer dig at el-installationerne er lovlige.

  Ved udregning af prisen på udskiftning af stofledninger, skal der tages højde for materialer, kørsel og lovpligtig kvalitetssikring. Derudover har vi hos El-partner en fast pris på arbejdstiden. Du finder vores prisliste her på vores hjemmeside. Du har altid mulighed for en uforpligtende snak, hvor vi kan komme nærmere ind på opgavens omfang.

  Hvorfor er stofledninger farlige?

  Stofledninger er ikke i sig selv farlige. De er dog en gammel løsning fra nogle af de første el-installationer. Har man stofledninger er disse derfor mere end 50 år gamle. Dermed er selve installationen ofte forældet og potentiel farlig.

  Det kan ikke undgås, at stofledninger med tiden bliver slidte og ødelagt, hvilket kan resultere i kortslutninger, strømafbrydelser og endda brand. I dag benyttes en beskyttelsesleder, som gør, at de elinstallationer vi trækker, vil slå fra ved fejlregistrering.

  Er det lovpligtigt at udskifte stofledninger?

  Hvis dine stofledninger fungerer optimalt og er intakte, så er de ikke ulovlige. Du er derfor ikke tvunget til at skulle udskifte dem. Det er dog værd at bemærke at ledninger ikke holder evigt, og med tiden fører det til brand- og stødfare.

  Hvornår bør du udskifte dine stofledninger?

  Har du stofledninger i din ejendom eller i dit hjem, anbefaler vi at få dem skiftet. Står du overfor en større istandsættelse eller renovering af ejendommen, er det her en oplagt mulighed at få set dine el-installationer igennem og få udskiftet stofledningerne.

  Er du stadig i tvivl? Her får du vores tre bud på, hvornår og hvorfor du skal tænke i at udskifte dine stofledninger.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Tilbud til privatTilbud til erhverv

   Stofledninger er en gammel løsning

   Er der stofledninger i din ejendom, er dine el-installationer højst sandsynligt mere end 50 år. Alle ledninger bliver slidte med tiden. Ødelagte ledninger er til stor fare, og du risikerer stødskader og brandfare. En tommelfingerregel: når et elektrisk system er mere end 50 år, er tiden kommet til nyt el.

   Hyppige strømafbrydelser og kortslutninger

   Oplever du hyppige strømafbrydelser og kortslutninger? Foruden skader på stofledningerne kan dette også skyldes det elektriske system. Gamle installationer har svært ved at følge med vores store strømforbrug. En udskiftning af stofledninger giver dig mulighed for at få sat et moderne el-system op, så du får et stabilt el-netværk.

   Et højt elforbrug

   Flere nutidige ledninger fører strømmen bedre, hvilket betyder de trækker mindre strøm end fx stofledninger. Det kan have en betydelig effekt på dit overordnet strømforbrug. En ny opsætning af dine el-installationer, er også med til at tænke løsninger ind, hvor der tages højde for dit el-behov.

   Vi ser gerne på dine stofledninger

   Oplever du, at dit elektricitet er ustabilt og har svært ved at dække dit behov? Eller er du nervøs for om dine ledninger kan være til fare for dig og andre? Vores erfarne og ærlige elektrikere tager sikkerheden alvorligt, og kender de bedste løsninger.

   Vil du have en uforpligtende snak om dine muligheder? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Det gør du hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Alternativt kan du fange os på telefon: 71 99 91 09 eller sende os en mail til kontakt@el-partner.dk.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top