skip to Main Content

Elektriker København

Søger I en erfaren, autoriseret elektriker i København? Så kan vi hos El-Partner hjælpe. Gennem mere end 14 år har vi hjulpet virksomheder og private folk med elektriker opgaver i København og omegn.

Vores tidligere kunder beskriver vores arbejde som veludført og ordentligt, hvilket vi er yderst stolte af. Ønsker I samme gode oplevelse med jeres elektriker i København, så kontakt os i dag, og lad os klare opgaven.

El-Partners elektriker biler i København

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Opgaver, vi løser

Som elektriker i København står vi overfor mange forskellige typer af opgaver. Vi løser elektriker opgaver i alle størrelser; fra renovering af private københavner-lejligheder til moderne el-løsninger i byens butikker og erhvervsbygninger.

Sikkerhedsløsninger

København vælter sig i smukke, ældre bygninger. Det ses dog også på bygningernes el-systemer. Et forældet eller beskadiget el-netværk kan være farligt, da det øger risikoen for stød- og brandulykker.

Vi har derfor mange elektriker opgaver i København, hvor gamle ledninger og el-løsninger skal udskiftes med nye.

Hvis I har brug for at forbedre sikkerheden i hjemmet eller på arbejdspladsen med el-renovation, ABA anlæg eller videoovervågning, så lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Forbedringer

Vi elsker at udfolde vores innovative tilgang til el-løsninger, når lejligheder, butikker, erhvervslokaler mv. skal endevendes og renoveres på ny.

Men det er også os, I kan ringe til, hvis I søger et fair tilbud på eksempelvis gulvvarme-installationer eller flytning af eltavle. Som elektriker i København er vi vant til store som små forbedringsopgaver.

Driftsaftaler

Find tryghed i en fast aftale med jeres elektriker i København. Hos El-Partner tilbyder vi løsninger som ejendomsservice og rutinemæssige el-tjek.

En fast aftale er særligt relevant for jer, der har el-løsninger, som jeres daglige drift er afhængige af. Med vores elektriker døgnvagt sikrer vi, at I altid har en pålidelig partner klar til at assistere ved akutte elproblemer – uanset tidspunktet.

Det kan eksempelvis være i butikker med køleelementer eller andelsforeninger, hvor lejligheders el-netværk skal til gennemsyn inden et ejerskifte. Vi skræddersyer en løsning, så den passer til jer.

Pii reference

Komplet el-renovering hos Frisør Pii

El-Partner har udført komplet el-renovation i fire af Frisør Piis lækre saloner. I dag er El-Partner fast huselektriker for Frisør Pii.

Læs hele referencen her

Mød jeres elektriker i København

Et team af glade, kvalitetsbevidste elektrikere som værdsætter deres arbejdsplads. Det er præcis, hvad I får, når I hyrer El-Partner som elektriker i København.

Vi garanterer flair for finish, rimelige priser og punktlighed. Vi passer godt på vores medarbejdere, hvorfor vi blandt andet er medlem af Installatørernes Organisation, TEKNIQ.

Derudover har alle medarbejdere mulighed for at få ønskede kurser, efteruddannelse mv. betalt af El-Partner. Det er vores overbevisning, at vi således skaber dygtige, veluddannede og motiverede medarbejdere, hvilket kan mærkes i udførelsen af opgaver.

Mød din elektriker hos El-Partner

Kundeudtalelse

“Det er anden gang vi har entreret med EL Partner Aps. og endnu engang har vi fået et veludført arbejde, hvor alle aftaler overholdt. Kommer til aftalt tid, rydder pænt op. Venlige og kompetente folk. Og så har de lærlinge! “

– Thomas, TrustPilot

Hent vores prisliste her

  Priser for elektriker i København

  Hvis I søger en fair pris på en autoriseret elektriker i København, så hent vores prisliste ved at udfylde vores prisformular.

  Herefter modtager I en PDF på mail med vores estimerede priser for elektriker-arbejde i København og Storkøbenhavn.

  Det er vigtigt for os at være så gennemsigtige som muligt. Derfor har vi listet priserne, så I på forhånd kan få en idé om, hvad vores arbejdskraft koster.

  Autoriseret elektriker – hvad betyder det?

  At have en autorisation som elektriker eller installatør betyder i sin korteste forstand, at virksomheden lever op til alle krav listet i elinstallatørloven. Virksomheden skal desuden have faglærte medarbejdere, som har uddannet sig fire år på erhvervsskolen og har taget den to årige overbygning som elinstallatør. Den enkelte elinstallatør skal desuden have mindst to års praktisk erfaring som enten elinstallatør eller elektriker. Et nyere krav er, at virksomheden skal have et godkendt kvalitetssikringssystem.

  El-Partner er et autoriseret elektriker-firma. Vi kan derfor håndtere mere komplekse elektriker opgaver i København og Storkøbenhavn. En autorisation gør os blandt andet i stand til at udføre nye elinstallationer, foretage elarbejde på gruppetavler samt at udføre el-tjek i forbindelse med ejendomssalg.

  Slå os op i autorisationsregisteret

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

   Tag kontakt til El-Partner i dag, hvis du har et projekt, der kræver autoriseret elektriker-assistance. Så ringer vi jer op indenfor 24 timer i hverdagene.

   Udfyld kontaktformularen her på siden. Alternativt kan du ringe på telefon: 71 99 91 09 eller sende en mail til kontakt@el-partner.dk.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   El-Partners elektriker, Daniel
   Back To Top