skip to Main Content

Akut elektriker døgnvagt 24 timer i døgnet

Er strømmen gået i restauranten under primetime? Eller slår dit el-relæ gnister uden for vores almindelige åbningstid? Så er El-Partners elektriker døgnvagt nok din bedste løsning. Når elektriciteten driller, trodser vi weekend, helligdage og de sene aftentimer og rykker akut ud i alle døgnets 24 timer.

Vi er autoriseret elektrikere med +15 års erfaring. Vores beredskab holder til i Brønshøj, og vi kan derfor være dig akut behjælpelig i København, Brønshøj og omegn. Vi vurderer altid dit behov for akut elektriker over telefonen, så tøv ikke med at ringe til os nu!

Vi tilbyder elektriker døgnvagt hele året

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • +15 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Hent vores prisliste her

  Elektriker døgnvagt med det samme

  Hvis først behovet for en akut elektriker opstår, er det sjældent, at man kan vente alt for længe. Du kan derfor altid regne med hurtig og professionel assistance, når du benytter dig af vores elektriker døgnvagt.

  Hvad koster akut elektrikerhjælp?

  Vi synes, at det skal være nemt at gennemskue elektrikerpriserne, inden man ringer efter hjælp. Derfor har vi offentliggjort vores prisliste her på hjemmesiden gældende for København og Storkøbenhavn. Uanset hvor i Danmark du er bosat, er du altid velkommen til at give os et kald, hvorved vi sammen kan finde ud af, om vi er den rette elektrikerhjælp for dig.

  Hvorfor er en akut elektriker dyrere?

  Det kan ikke undgås at vores døgnservice er dyrere, end når du benytter vores elektriker services inden for almindelige åbningstider. Det skyldes i særdeleshed, at vi for at kunne tilbyde denne service, altid er nødt til at have en medarbejder på standby. Desuden er vi hos El-Partner medlem hos TEKNIQ, Installatørernes Organisation, som sætter helt fair krav til betaling ved rådighedsvagter og arbejde i weekender, aftentimer og på helligdage.

  Vær desuden opmærksom på, at din forsikring muligvis dækker dine elektriker-omkostninger.

  Du bør ringe efter en akut elektriker når…

  Vi forstår, at akut elektrikerhjælp er økonomisk tungt for mange. Af den grund hænder det desværre, at nogle forsøger at løse problemet selv, inden de kontakter elektriker døgvagt. Dette fraråder vi altid!

  Langt de fleste elektrikeropgaver, som kræver vores hjælp uden for åbningstid, kan du ikke selv fikse, da de kun må håndteres af en autoriseret elektriker. Ikke kun kan det blive endnu dyrere at forsøge sig med elektriciteten selv. Det kan også være ganske farligt.

  Komplikationer som kræver akut elektriker hjælp kan eksempelvis være;

  • al strøm går i restauranten, mens I har gæster
  • strøm til kølediske i butikken svigter
  • vand-, storm-, eller brandskader forårsager strømsvigt
  • kontakter, lyskilder eller el-relæ slår gnister
  • hårde hvidevare får dit HFI-/HPFI-relæ til at slå fra

  Hvor rykker El-Partnes døgnservice ud til?

  El-Partners elektriker døgnservice er primært forbeholdt vores faste kunder. Du skal dog aldrig tøve med at ringe til os, da vi i særlige tilfælde stadig rykker ud. Sammen med dig vurderer vi over telefonen, om der er grundlag for, at vi rykker ud.

  Fast elektriker døgnservice til din virksomhed

  Hos El-Partner laver vi skræddersyet serviceaftaler til erhverv. Dette kalder vi også for ejendomsservice. Hvis I ønsker det, kan døgnservice sagtens være en del af denne servicepakke. Mange virksomheder finder en tryghed i at have en fast elektriker døgnvagt tilknyttet, som kender huset og elektriciteten heri.

  Det kan være super bekvemt, hvis I pludselig oplever driftsstop, strømsvigt, dørtelefoner som ikke dur, eller andet som vil plage hverdagens arbejdsgang. Med en fast elektriker døgnvagt hos El-Partner sørger vi for at løse disse problemer, uanset hvornår på døgnet de opstår, så virksomheden igen kan køre gnidningsfrit.

  Kontakt os

  Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage inden for 1-2 hverdage.

   Kontakt os i dag

   Har du brug for en fagkyndig elektriker døgnvagt lige nu og her? Så kan El-Partner være din løsning. Ring til os med det samme på 71 99 91 09. Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave bør løses akut? Så tøv stadig ikke med at ringe. Vi vurderer altid situationen over telefonen.

   Mød din elektriker hos El-Partner

   Få uforpligtende tilbud her!

   Hos El-partner giver vi altid uforpligtende rådgivning og tilbud. Kontakt os via oplysningerne herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   • +15 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   Back To Top