skip to Main Content

El-installationer i hjemmet

Uanset hvilken type bolig, du er bosat i, så er det sikkert og vidst, at der findes et utal af el-installationer i hjemmet. Vi bruger elektricitet mere eller mindre konstant — eksempelvis når vi tænder for lyset, laver mad eller ser TV. At have styr på sine el-installationer i hjemmet er derfor essentielt for mange, før at hverdagen kan fungerer som vi kender den.

Ønsker du en gennemgang af dine el-installationer i hjemmet? Skal du foretage en større husrenovering eller vil du høre mere om, hvordan Intelligent House Concept eller SmartHome kan forenkle din hverdag? Så kontakt El-Parner i dag.

Tilbud til privatTilbud til erhverv

Autoriseret elektriker til dine el-installationer i hjemmet

Elektricitet er et kompliceret foretagen. Gøres noget forkert, kan det udløse stød- og/eller brandfare. Derfor er der meget strenge regler om, hvad du selv må udføre, og hvad der kræver assistance fra en autoriseret elektriker. Hos El-Partner er vi autoriserede el-installatører og vi kan hjælpe dig med lige netop de el-installationer i hjemmet, som du har brug for.

Vi Udfører Alle Former For El-installationer I Hjemmet

El-installationer ved husrenovering

Hos El-Partner har vi mange kunder, der netop har købt en bolig og dermed står overfor en gennemgribende renovering. Her hjælper vi gerne med gennemgang af samtlige el-installationer, således at disse er 100 % lovlige og tidssvarende. Budget spiller som regel en stor rolle, når man netop har investeret i fast bolig. Sammen med dig sætter vi derfor gerne et helt fast budget til el-installationer i hjemmet. Vi overskrider aldrig det aftalte budget og vi holder altid tidsrammen.

Vi råder altid vores kunder, som skal renovere bolig, at have os med i planlægningen fra start af. Mange el-installationer i hjemmet gemmes nemlig væk i mure og på loftet for at opnå det pæneste resultater. Vi kommer gerne ud på matriklen og vejleder dig i de smartest mulige løsninger på dine el-installationer. Dette er gratis og uforpligtende. Kontakt os blot for at aftale en tid.

Lys-installationer i hjemmet

Hvis automatisk lysstyring, WIFI, Bluetooth, IHC. Smart Home, Hub osv. er sort snak, så tal med El-Partner. Vi er eksperter i smarte hjem og intelligent lysstyring. Ud fra dine behov sammensætter vi en løsning, der giver giver lys på de måder og tidspunkter, du gerne vil have det. Til formålet benytter vi det anerkendte system IHC (Intelligent House Concept).

Løsningen giver dig fleksibilitet i forhold til dine el-installationer i hjemmet, da man har mulighed for at programmere sig til ændringer såsom hvilken afbryder der er koblet til hvilket lampeudtag. Således undgår du at trække nye ledninger, når du ændrer i hjemmets belysning. Ydermere kan et IHC system også bruges til at øge sikkerheden i hjemmet og bidrage til energioptimering.

Hos El-Partner har vi desuden masser af erfaring med at trække skjulte ledninger til lamper og stik. Hvert år rådgiver og hjælper vi mange hundrede kunder i Danmark med netop stik og lamper. Vi er derfor overbeviste om at vores løsninger er blandt markedets bedste.

Har du brug for hjælp?

Hos El-Partner hjælper vi gerne med alle typer af el-installationer i hjemmet. Vi dækker hele Region Hovedstaden og har over 15 års erfaring i faget. Uanset om du står over for en konkret opgave, eller blot har spørgsmål til vores arbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan enten gøres på telefon: 20 45 22 17 / 53 76 39 39, via vores kontaktformular her på siden eller ved at sende en mail til: kontakt@el-partner.dk.

Back To Top