skip to Main Content

Om opgaven

Kunde: Frisør Pii

Dato: 2021-2022

Udfordring:
Lokaler, som ikke før var brugt til frisør-erhverv, skulle omdannes til moderne Pii saloner.

Løsning:
Komplet renovering af alle eksisterende elinstallationer, samt installering af nye el-løsninger.

Frisør salon hvor El-Partner har lavet alle elinstallationer

Udfordringen

Nye lokaler havde begrænsede muligheder

I løbet af 2021 udvidede Pii med fire nye saloner på Østerbro, Frederiksberg, Amager og i Gentofte. Ingen af de nyerhvervede lokaler var før blevet brugt som frisørsalon. Èt lokale havde tidligere været en tøjbutik, et andet var en gammel telebutik, mens en tredje havde huset en guldsmed.

Lokalerne havde derfor ikke de el-løsninger installeret, som Pii salonerne har brug for. En frisørsalon kræver mange forskellige elinstallationer til kasseapparat, stikkontakter ved klippe-pladser, udsugningssystem, hårde hvidevare i personalets lokaler og meget mere. Alt el skal kunne køre på én gang, uden at der opstår strømsvigt grundet overbelastning.

 

Løsningen

Fra tøj- og telebutik til moderne frisørsaloner

Alt elektricitet i de fire kommende saloner skulle genovervejes. Nogle installationer blev flyttet, så krav til indretning kunne opfyldes. Da frisør Pii er en kæde skulle de nye saloner naturligvis give det samme æstetiske udtryk som de eksisterende fire. Andre elinstallationer måtte nedlægges, da de var forældet eller ikke længere skulle bruges, og derfor blot ville være til gene.

Ligeledes måtte nye el-løsninger opføres, så lokalerne kunne indfri de krav, der er til en nutidig frisørsalon. Eksempelvis skulle der være nok stikkontakter ved hver klippe-plads, til at der både var plads til diverse styling tools og til at gæsten i stolen kunne tilslutte oplader til computer, mobil, mv. Der er også bestemte krav til udsugningssystemer, da arbejde med kemikalier er en stor del af erhvervet.

El-Partner som fast huselektriker

I dag er El-Partner fast hus-elektriker hos frisør Pii. Det vil sige, at skulle der opstå et problem med elektriciteten i en af kædens otte saloner eller på Piis hovedkontor, så står El-Partner klar til at løse udfordringen omgående.

Med en fast samarbejdsaftale kan Pii benytte sig af El-Partners døgnservice. Derudover er en hus-elektriker altid en fordel, da El-Partner kender til de eksisterende installationer, el-historikken og de forudgående problematikker. Således kan opgaverne hos Pii løses hurtigere og mere effektivt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Tag kontakt til El-Partner i dag, hvis du har et projekt, der kræver autoriseret elektriker-assistance. Så ringer vi jer op indenfor 24 timer i hverdagene.

  Udfyld kontaktformularen her på siden. Alternativt kan du ringe på telefon: 71 99 91 09 eller sende en mail til kontakt@el-partner.dk.

  • 14 års erfaring
  • 24 timers svartid i hverdage
  • Uforpligtende tilbud
  El-Partners elektriker, Daniel
  Back To Top