skip to Main Content

Ejendomsservice

Hos El-Partner er vores medarbejdere kvalitetsbevidste og de går op i at gøre en forskel for dig. Vi har mere end 15 års erfaring og derfor kender vi opskriften til et sundt og velfungerende samarbejde. Derfor kan vi tilbyde ejendomsservice til alle typer af ejendomme.

Vi tilbyder eksempelvis ejendomsservice til boligselskaber, butikscentre, institutioner og virksomheder, som har brug for hjælp til løbende drift og vedligeholdelse. Vi oplever i øjeblikket, at kunder efterspørger de ydelser, vi har inden for ejendomsservice, hvorfor vi har en masse erfaring og altid er klædt godt på til at varetage dine udfordringer.

Går du og overvejer, at få et professionelt firma til at varetage din ejendomsesriveses?  Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten udfylde kontaktformularen her på siden, men du er også  velkommen til at give os et kald på telefon: 20 45 22 17 / 53 67 39 39.

Tilbud til privatTilbud til erhverv

Få en fast aftale om ejendomsservice

Hos El-Partner kan du få fast aftale om ejendomsservice. Det kan være alt lige fra enkelte almene opgaver til en samlet servicepakke, hvori du kan få alt hvad du efterspørger. Hos os kan du få en samlet ejendomsservice-pakke, og oveni det en sikker samarbejdspartner, når du handler med os, er du nemlig altid sikker på at kvaliteten er i top.

Med alt ejendomsservice samlet hos én partner bliver kommunikationen både hurtig og effektiv. Vi lægger vægt på en tæt kontakt med vores kunder, hvorfor vi ved, at det er et vigtigt aspekt. Tillid og tryghed i forbindelse med ejendomsservice er vores nøgleord.

Hvilke ejendomsservices laver vi?

  • Indvendig belysning af alle slags
  • Belysning i opgange, på trapper og lignende.
  • Udendørs belysning
  • Facadebelysning
  • Husrenovering
  • Rengøring
  • Specialopgaver med diverse el-installationer
Du Kan Regne Med El-Partner I Forbindelse Med Din Ejendomsserice

Døgnservice til erhverv

Som virksomhed kan der være en stor tryghed i at have en fast elektriker døgnvagt tilknyttet ejendommen. Hvis I oplever driftsstop, strømsvigt, dørtelefoner som ikke dur eller andet, vil jeres faste elektriker døgnvagt stå klar til at hjælpe jer.

Der er ganske vist elektriker opgaver, som du selv kan klare i på arbejdspladsen Men du skal være opmærksom på, at langt de fleste opgaver må du ikke selv varetage og derfor er det altid en god idé, at ringe til os for sparring og råd.

Selv hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit behov er akut, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Når du ringer til vores døgnservice, bliver din situation vurderet, inden vi sender en af vores dygtige elektrikere ud til dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os idag og få et tilbud på dit problem. Flere og flere erhverv har brug for et professionel ejendomsservice – og det kan vi godt forstå. Det er nemlig ekstremt effektfuldt og kan på mange punkter gøre hverdagen lettere. Kontakt os i dag på 20 45 22 17 eller send os en mail på kontakt@el-partner.dk.

Back To Top