skip to Main Content

Elektriker Brønshøj

Find jeres autoriseret elektriker I Brønshøj. Her holder vi hos El-Partner nemlig til, som vi har gjort det i +15 år. Vores dygtige og erfarne elektrikerteam kører ud i hele København og omegn.

Vi hjælper med diverse elektriker-opgaver hos både private og virksomheder. Få tryg vejledning og korrekt udførelse til eksempelvis el i nybyg, renovering af el, lysopsætning, m.v.

Se gerne vores referencer fra tidligere kunder, inden du hyrer os som din loyale El-Partner og elektriker i Brønshøj.

El-Partner er autoriseret elektriker i Brønshøj

El-Partner er medlem af:

TEKNIQ - Installatørernes Organisation
 • 14 års erfaring
 • 24 timers svartid i hverdage
 • Uforpligtende tilbud

Opgaver som vi løser

Som elektriker i Brønshøj har vi ofte æren af at være med, når familier komplet renoverer gamle muremestervillaer, og gør huse til deres unikke hjem. Brønshøj er også en by med et sprudlende erhvervsliv, hvilket sætter krav til diverse erhvervsbygningers funktion. Vi er derfor også med som elektriker i Brønshøj, når virksomheder skal forme en sikker og tryg arbejdsplads.

Herunder kan du læse mere detaljeret om de opgaver, vi som elektriker udfører i Brønshøj, København og omegn.

Sikkerhed

De gamle murstensvillaer i Brønshøj er ofte bygget mellem 1930-1950. Selvom elektriciteten er blevet renoveret hen ad vejen, er husene ofte fyldt med lappeløsninger, stofledninger og elektrikerarbejde som ikke er lovligt i dag. Husene bruges i dag både som private boliger og erhvervsbygninger, men uanset hvordan boligen benyttes, er el-kravene de samme.

Står I med en bolig, hvor I ikke er sikre på, hvilke el-løsninger der gemmer sig i væggene, kan det være en god idé at få foretaget et el-tjek. Her kan vi sammen få fastlagt, hvilket el-arbejde der skal til, før boligen er sikker, lovlig og tryg at opholde sig i.

Forbedringer

At være elektriker i Brønshøj er fantastisk, hvis man har en forkærlighed for renovering af gamle huse, erhvervsbygninger og butikslokaler. Det har vi, hos El-Partner. Vi nyder at vejlede jer i, hvordan I med funktionelle og pæne el-løsninger kan sætte jeres personlige præg på jeres lokaler eller bolig.

Vi udfører små som store opgaver som elektriker i Brønshøj. Dette dækker over alt fra flytning af en eltavle til energioptimering eller komplet husrenovering. Ingen idéer er skøre eller store, så lad os endelig høre, hvad I drømmer om af elektricitets forbedringer.

Drift

Særligt som virksomhed kan det løfte trygheden at have en fast elektriker i huset. Det vil sige en fast aftale med et elektriker-team I stoler på, som rykker ud, så snart I har brug for det. Således skal I aldrig kæmpe for længe med ustabile installationer eller netværk der ikke dur.

Det er også muligt at tegne en fast aftale med os rutinemæssigt el-tjek eller ejendomsservice. Her kommer vi ud, eksempelvis én gang i kvartalet, og tjekker alle jeres løsninger igennem. Vi er elektriker i Brønshøj, men kører også ud til København og hele Storkøbenhavn.

Læs også om vores elektriker døgnservice.

Pii reference

Komplet el-renovering hos Frisør Pii

El-Partner har udført komplet el-renovation i fire af Frisør Piis lækre saloner. I dag er El-Partner fast huselektriker for Frisør Pii.

Læs hele referencen her

Mød El-Partner – jeres elektriker i Brønshøj

Hvis vi selv skal sige det, så har vi hos El-Partner samlet Brønshøjs dygtigste, gladeste og mest kvalitetsbevidste elektrikere. Det er enormt vigtigt for os, at vores medarbejdere går glade på arbejde, for vi ved at denne arbejdsglæde smitter af på det stykke arbejde, vi leverer hos jer.

Derfor tilbydes alle vores elektrikere løbende videreuddannelser og kurser efter egen ønske. Dette betales af El-Partner. Vi er desuden medlem af Installatørernes Organisation, TEKNIQ, så vi kan passe ekstra godt på vores medarbejdere.

Når du hyrer El-Partner som din i Brønshøj, mødes du af autoriserede, veluddannede elektrikere, som sætter værdi i at tilbyde fair priser, punktligt arbejde og en flot finish.

Mød din elektriker hos El-Partner

Kundeudtalelse

“Det er anden gang vi har entreret med EL Partner Aps. og endnu engang har vi fået et veludført arbejde, hvor alle aftaler overholdt. Kommer til aftalt tid, rydder pænt op. Venlige og kompetente folk. Og så har de lærlinge! “

– Thomas, TrustPilot

Hent vores prisliste her

  Elektriker i Brønshøj – Priser

  Vi har gjort det til en del af vores forretning at tilbyde priser, som er fair for både kunden og os. Vores priser skal være tilpas lave, så alle kan være med på dem, men samtidig skal vi ikke på kompromis med kvaliteten – og kvalitetsarbejde tager tid.

  Udfyld vores prisformular her på siden, og så vil du straks modtage en PDF med alle vores tilgængelige priser for elektriker-arbejde i Brønshøj.

  Hvad er en autoriseret elektriker?

  En autoriseret elektriker er en elektriker med en offentlig autorisation – et blåstempel for, at man som virksomhed lever op til alle krav fra installatørloven. For at være autoriseret elektriker skal man have minimum to faglærte medarbejdere ansat, som har den fireårige elektriker erhvervsuddannelse samt den toårige overbygning som elinstallatør eller elektriker.

  El-Partner er autoriseret elektriker i Brønshøj. For dig betyder det, at vi kan udføre alle former el-opgaver – herunder nye elinstallationer, arbejde med gruppetavler og el-tjek i forbindelse med ejendomssalg. Det kan en uautoriseret el virksomhed ikke.

  Find os i autorisationsregisteret

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

   Tag kontakt til El-Partner i dag, hvis du har et projekt, der kræver autoriseret elektriker-assistance. Så ringer vi jer op indenfor 24 timer i hverdagene.

   Udfyld kontaktformularen her på siden. Alternativt kan du ringe på telefon: 71 99 91 09 eller sende en mail til kontakt@el-partner.dk.

   • 14 års erfaring
   • 24 timers svartid i hverdage
   • Uforpligtende tilbud
   El-Partners elektriker, Daniel
   Back To Top